Kérdése van? Hívjon minket! +36305754856

Üzletünk

Bolla Szilárd

Üdvözlöm, Bolla Szilárd vagyok.

Személyesen Csurgón találkozhatunk, a B-Mobilpontban.

Itt lehetőség van a megrendelt termékek átvételére, illetve sokféle szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Bolla Szilárd

Üzletünk nyitvatartása:
Hétfő 09:00 - 15:30
Kedd 09:00 - 17:00
Szerda 09:00 - 15:30
Csütörtök 09:00 - 17:00
Péntek 09:00 - 15:00
Szombat 09:00 - 12:00

Képek és elérhetőség

8840 Csurgó, Csokonai u. 18-20.
+36 30 575 4856
info [kukac] b-mobilpont.hu

 

Bemutatkozás

 
Kedves látogató!

Engedje meg, hogy bemutassuk cégünket, amely jelenlegi elnevezését a - „B-MobilPont" - telekommunikációs szaküzletet, 2018 évben kapta a családi vállalkozásnak köszönhetően. Bolla Szilárdnak hívnak, és én vagyok a cég tulajdonosa.

A két évtizedes tapasztalatomat több telekommunikációs cégnél, multinál szereztem, amikor még az ügyfél iránti lojalitás és ügyfélélmény fontosabb volt a jelenlegi, árbevétel felgyorsításán alapuló, nem emberközpontú, „cyber" ügyintézéseknél - személyesen és elektronikus formában is.

Ezen tudást, tapasztalatot szeretnénk a hozzánk ellátogató ügyfeleink javára fordítani, hogy mindenki megtalálhassa egy helyen, ami a telekommunikációval kapcsolatos, mind személyesen, mind a webáruházunkon keresztül.

Legyenek azok a már kedvencünké vált készülékhez való védőtokok / -fóliák, vagy a készülékcseréhez szükséges ajánlatok.

Amennyiben személyesen ellátogat üzletünkbe, országosan egyedülálló kiszolgálásban is részesülhet. Több szolgáltató ajánlatát megvizsgálva és kielemezve megtaláljuk a legkedvezőbb előfizetési díjakat, így optimalizálva az Ön és családja telekommunikációs költségeit.

Otthoni telefon, tv, internet vagy mobil előfizetések, készülék cserék, megrendelések, de akár mobilinternet itthoni és külföldi használatával kapcsolatos tanácsadások, ügyfélszolgálati tevékenységgel kapcsolatos ügyintézések - ezekkel várjuk Önt!

Ne pazarolja idejét hosszú, végeláthatatlan sorbanállasokkal az ügyfélszolgálatokon, vagy a telefonos menürendszerek labirintusainak útvesztőiben!

Látogasson el hozzánk akár személyesen, akár a weblapunkon keresztül, és közösen megtaláljuk az Ön és családja kényelmének legmegfelelőbb telekommunikációs megoldásokat!

„A RÉGI TAPASZTALATTAL, DE MEGÚJULT ERŐVEL"
B-MobilPont

B-MobilPont